Voor welke reden dan ook

Jullie fotograaf!

Voor een sfeervolle trouwreportage, familiefotoshoot, gezinsfotografie, portretfotografie of zwangerschapsfotografie op locatie ben je bij mij aan het juiste adres. Maar ook voor zakelijke fotografie kun je bij mij aankloppen.

Waarom kiezen voor Frans?

Frans heeft al meer 20 jaar ervaring en weet als geen ander hoe je fotografie moet benaderen

Ervaren

Fotograaf met passie voor zijn vak.

Professioneel

Voor alle soorten fotografie professioneel en met oog voor detail.

Allround

Er is weinig wat Frans niet voor u kan fotograferen.

Frans heeft onze trouwdag op een ongelofelijk mooie manier vast gelegd! Fijne,relaxte man die super goed had geluisterd naar onze wensen en deze ook allemaal heeft volbracht! Wat een aanrader!

Merel Aurelia Vd Horst

Wat hebben wij een mooie dag gehad! Frans heeft het perfect vast gelegd op een hele ontspannen en leuke wijze. Ons fotoboek is echt geweldig!

Roel Goddijn

Frans is een fantastische fotograaf en leuk als persoon. Niks is te gek, door zijn enthousiasme ontspande wij even helemaal voor onze bruiloft. De eerste 4 foto's zijn al prachtig en we kijken nu al uit naar het fotoboek!

Malu Oud-Zandbergen

Wij zijn heel blij met ons mooie trouwalbum, bedankt! Frans en Bianca hebben ons altijd hartelijk en vriendelijk ontvangen in hun studio. En Frans is een hele fijne, rustige en eerlijke (geen-poespas) fotograaf. Hij is duidelijk in zijn element op bruiloften!

Tjerk Langelaar

Voorbeelden foto's